Yayınlanma Tarihi: 27 Mart 2014 Perşembe

TÜBİTAK Destekleri Forumu'nun Üye Sayısı Hızla Artıyor

Üye sayısının 13 bini aştığı TÜBİTAK Destekleri Forumu'nda TÜBİTAK bünyesinde yer alan tüm destek birimlerine ait programlar ile ilgili sorular, görüşler ve öneriler TÜBİTAK uzmanlarından oluşan geniş moderatör ekibi tarafından artık çok daha hızlı yanıtlanıyor.

Yayın hayatına Ağustos 2013 itibariyle başlayan TÜBİTAK Destekleri Forumu'nda, desteklere başvuru yapmak isteyen, başvuru yapan ve destek alan araştırmacıların/öğrencilerin, destek programlarıyla ilgili tüm süreçler hakkındaki soruları ve geribildirimleri alınıyor, cevaplanıyor. Kişiler kendi aralarında da iletişim kurarak yardımlaşabiliyor ve ekipler arasındaki işbirliğinin temellerini atıyorlar.

Kaydolmak ise son derece basit. Forum ana sayfasında sağ üstte yer alan "Kayıt" bağlantısına tıklayarak istenilen bilgileri girmeniz yeterli. Forum yöneticisi hesabınızı aktive ettiği andan itibaren forum üyeliğiniz tamamlanmış oluyor.

Üye Olmak İçin Tıklayın!

HİTİT ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON BİRİMİ