Yayınlanma Tarihi: 07 Nisan 2014 Pazartesi

OKÜP Toplantısı Üniversitemiz Ev Sahipliğinde Gerçekleştirilecek

Orta Karadeniz Üniversiteleri Platformu (OKÜP) toplantısı 11-13 Nisan 2014 tarihlerinde Üniversitemiz ev sahipliğinde yapılacak.

Üniversitemizin de içerisinde yer alacağı OKÜP toplantısı; Amasya Üniversitesi, Ondokuzmayıs Üniversitesi, Sinop Üniversitesi, Ordu Üniversitesi, Canik Başarı Üniversitesi, Gaziosmanpaşa Üniversitesi ve Giresun Üniversitesi olmak üzere toplamda 8 üniversitenin katılımı ile gerçekleştirilecek.

Üniversitelerin; Rektörleri/Rektör Yardımcıları, Merkez Laboratuvar Müdürleri, Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürleri, Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürleri, Genel Sekreterleri ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlarının katılımı ile gerçekleştirilecek OKÜP toplantısı, altı ayrı oturum şeklinde Üniversitemiz Rektörlüğünde yapılacak.

OKÜP Toplantı programına ulaşmak için tıklayınız.