Yayınlanma Tarihi: 13 Mayıs 2014 Salı

Pedagojik Formasyon Eğitimi Ön Kayıtları Başladı

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nın 30.04.2014 tarih ve 26706 sayılı yazısı gereğince, Üniversitemizde eğitim/eğitim bilimleri fakültesi bulunmadığından en yakın ildeki eğitim fakültesi olan Amasya Üniversitesi Eğitim Fakültesi bünyesinde verilmesi planlanan pedagojik formasyon programından yararlanmak isteyen adayların 12 Mayıs Pazartesi ile 15 Mayıs Perşembe günleri arasında ön kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

• Halihazırda mezun durumda olanlarla bahar yarıyılı sonunda mezun olacak öğrenciler, teorik içerikli formasyon derslerini 2014 yaz döneminde (Temmuz-Ağustos), uygulamalı dersleri ise 2014 güz döneminde (Eylül-Aralık) alacaklardır.

• Hâlen üçüncü sınıfta okuyan öğrenciler, formasyon derslerini 2014-2015 eğitim öğretim yılı güz ve bahar yarıyıllarında alacaklardır.

• Hâlen ikinci sınıfta okuyan öğrenciler, formasyon derslerini 2014-2015 eğitim öğretim yılı güz döneminde almaya başlayacaklar ve programı 4 yarıyılda tamamlamış olacaklardır.

• Hâlen birinci sınıfta okuyan öğrenciler, formasyon derslerini 2014-2015 eğitim öğretim yılı güz döneminde almaya başlayacaklar ve programı 6 yarıyılda tamamlamış olacaklardır.

Detaylı bilgi ve ön kayıt başvurusu için linke tıklayınız.