Yayınlanma Tarihi: 02 Kasım 2015 Pazartesi

Ortak Dersler Ara Sınavları

Hitit Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi (HUZEM) bünyesinde yürütülen 2015-2016 Güz Dönemi ortak dersler (Türk Dili-I ve Atatürk İlk. Ve İnk. Tar.-I) ara sınavları 12 eğitim biriminde 5544 öğrencinin katılımıyla yapılacaktır. I. Oturumu 06 Kasım 2015 tarihinde saat: 10.00’da, II. Oturumu (ihtiyaç duyulan birimlerde) aynı gün saat 14.00’ da yapılacaktır. Öğrenciler ara sınav için ilk 7 haftalık derslerden sorumlu olacaklardır. Ortak dersler ara sınavına katılacak öğrenci listelerine akademik birimlerin duyuru panolarından veya aşağıdaki bağlantılara tıklayarak ulaşılmaktadır.

Öğrencilerimiz sınava gireceği bina ve salonları kontrol ederek, ilan edilen listede isimleri bulunmaması durumunda bağlı bulunduğu eğitim biriminin öğrenci işleri bürosuna müracaat etmeleri gerekmektedir.

Öğrenci numaranızla sınav yeri sorgulamak için tıklayınız.

I. OTURUM 6 Kasım 2015 Cuma günü saat 10:00, liste için tıklayınız.

II. OTURUM 6 Kasım 2015 Cuma günü saat 14:00, liste için tıklayınız.


Derslerin Takibi

Ortak dersler (Türk Dili-I ve Atatürk İlk. ve İnk. Tar.-I) ders içerikleri video, ses dosyası ve PDF dokümanı formatlarında HUZEM birimi tarafından hazırlanmıştır ve öğrencileri kullanımına açılmıştır.  Aşağıda yer alan sisteme giriş ekranından oturum açılarak ortak derslerin takibi yapılmaktadır.



Ortak dersler, ders takip ekranında 14 haftalık ders içerikleri yer almaktadır. Öğrenciler ara sınav için ilk 7 haftalık konulardan sorumlu olacakladır.



Sınav Yeri Bilgilerinin Öğrenilmesi

HUZEM Ortak dersler (Türk Dili-I ve Atatürk İlk. ve İnk. Tar.-I) sınavlarına giriş bilgileri http://uzem.hitit.edu.tr/sinavyerisorgula/ öğrenci numarası girilerek adresinden sorgulanabilmektedir.



Sınav Sonucunun Öğrenilmesi ve Kâğıt Görüntüleme Servisi 

HUZEM Ortak dersler (Türk Dili-I ve Atatürk İlk. ve İnk. Tar.-I) sınavları yapıldıktan en geç 1 hafta sonra http://uzem.hitit.edu.tr/panel/giris.php adresinden öğrenci numarası ve TC kimlik numarası ile giriş yapılarak sınav sonuçları cevap anahtarlarıyla birlikte görüntülenmektedir. 





Tüm öğrencilerimize sınavlarında başlarılar dileriz.

HUZEM

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube