Yayınlanma Tarihi: 02 Kasım 2015 Pazartesi

TOKİ Hitit Konutlarına Başvurmak İsteyen Personelimiz İçin Önemli Duyuru

Son yıllarda iç ve dış paydaşlarımızın değerli katkılarıyla önemli ilerlemeler kaydeden Üniversitemiz, fiziksel, bilimsel ve eğitsel tüm gelişmeler başta olmak üzere insan kaynakları bakımından da hızlı bir şekilde büyümesini ve gelişimini sürdürmektedir. 

Üniversitemiz yetkili sendikası Eğitim Bir Sen iş yeri temsilciliği aracılığı ile 2014 yılında başlatılan çalışmalar sonucunda Toplu Konut İdaresi Başkanlığına (TOKİ) yapılan talebimiz olumlu sonuçlanmış, böylelikle Üniversitemizde sosyal proje olarak akademik ve idari personelimize yönelik TOKİ Başkanlığı ile Çorum Belediye Başkanlığının iş birliği çerçevesinde ön talep toplama yöntemiyle geliştirilen proje kapsamında, Çorum ili, Merkez ilçe, Kuruçay köyü mevkii, 73.016,24 m² yüzölçümlü 229 ada, 1 parsel üzerinde projelendirme çalışmaları tamamlanmıştır. Proje tamamlandığında personelimiz, daha ekonomik bir şekilde modern konutlara sahip olacaktır. 

Bu doğrultuda, (2+1) 64 adet, (3+1) 112 adet ve (4+1) 144 adet olmak üzere toplam 320 adet konutun yapılması uygun görülmüş olup, söz konusu konutlara ilişkin revize satış bilgileri ekteki tabloda ayrıntılı bir şekilde yer almaktadır.

Hitit Üniversitesi Toplu Konut Projesi’ne Son Başvuru Tarihi 31 Aralık 2015 Perşembe günü olarak belirlenmiş olup konuyla ilgili ayrıntılı bilgiye 0364 219 1964 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. 


Proje ile ilgili ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube