Yayınlanma Tarihi: 09 Kasım 2015 Pazartesi

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Dikey Geçiş Sınavı (DGS) Ek Yerleştirme Sonuçları

Değerli  Öğrencilerimiz;

Dikey Geçiş Sınavı Ek Yerleştirme tercihlerinde Üniversitemizi tercih eden öğrencilerimiz ÖSYM tarafından açıklanmıştır.

Üniversitemizi tercih ederek kayıt hakkı kazanan öğrencilerimizi bu güne kadar olan özverili çalışmaları ve tercihlerinden dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

DİKEY GEÇİŞ SINAVI (DGS)  YERLEŞTİRME KAYIT İŞLEMLERİ

Kayıtlar 09-13 Kasım 2015 tarihleri arasındaki (09:00-17:00) Hitit Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında yapılacaktır.

KAYITLARDA İSTENECEK BELGELER

1. DGS sonuç belgesi

2. Ön lisans diplomasının aslı (henüz alınmadıysa yeni tarihli mezuniyet belgesi)

3. Ön Lisans programında aldığı derslerin içerikleri ve Not dökümü (onaylı)

4. Nüfus cüzdanı fotokopisi

5. 29 yaşından büyük adaylar için askerlik şubelerinden alınacak Askerlik Durum Belgesi

6. 4 adet vesikalık fotoğraf (fotoğraflar son altı ay içinde çekilmiş olmalıdır.)

7. Öğrenim ücretinin ödenmesi ile ilgili dekont (İkinci Öğretimler).

Halkbank Şubelerine öğrenim ücretinizi yatırabilirsiniz. Ödeme esnasında Hesap Numarası olarak; Okul Numaranızı, başına '0'(sıfır) ekleyerek belirtiniz  ve ödeme dekontunu alınız.

2015-2016  Öğrenim Ücretlerini öğrenmek için tıklayınız.

KAYITLA İLGİLİ ÖNEMLİ NOTLAR

1. Kayıt işlemleri Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı - Hitit Üniversitesi Kuzey Kampüsü - Çorum adresinde yapılacaktır.

2. Adayların kayıt için bizzat başvurmaları gerekmektedir. Posta ile kayıt yapılmaz.

3. Kayıt için istenen belgelerin aslı görülmeden fotokopisi kabul edilmez.

4. Belgeler eksik ise kayıt yapılmaz.

5. Belirtilen tarihler arasında kaydını yaptırmayan adaylar herhangi bir hak talep edemezler.

Kayıt Yeri : Hitit Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı - ÇORUM

Telefon     :0364 219 20 60 – 0364 219 20 66