Yayınlanma Tarihi: 29 Temmuz 2015 Çarşamba

Kredi ve Yurtlar Kurumu’nun Kredi ve Burs İşlemleri Hakkındaki Açıklaması

Kredi ve Yurtlar Kurumu’nun  2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı burs ve öğrenim kredisi başvurularına ilişkin yaptığı açıklamada,
 
“Öğrencilerin başvuruları http://kyk.gsb.gov.tr adresinden Kurumca ilan edilen tarihlerde internet üzerinden alınacaktır.  Yapılan değerlendirme sonucunda mevzuata uygun öğrencilere burs ve kredi tahsisi yapılacaktır. 
Öğrenciler kredi/burs başvurusu yaparken başvuru index sayfasını dikkatlice okumaları ve başvuruyu bu yönlendirmelere uygun olarak yapmaları gerekmektedir. Öğrencilerimizin başvuru esnasında bildirdikleri özel durumlarına ilişkin belgeleri (başvuruda belirtilmektedir) süresinde Kuruma teslim etmeleri gerekmektedir.  İnternet başvurusu üzerine alınan bilgiler kamu kurumlarından teyit edilmektedir.
Öğrenciler başvuru sonuçlarını Kurum internet sayfasından Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşlık Numarası ile girerek sistemden öğrenebileceklerdir. 
Başvuru ve öğrenci durumları ile ilgili http://kyk.gsb.gov.tr internet adresinden ve 444 19 61 numaralı çağrı merkezinden bilgi alabilirler. “
 
ifade edilmiştir.
 
Kredi ve Yurtlar Kurumu’nun yaptığı açıklamanın tam metnine ulaşmak için tıklayınız. 
 
                                                                                                                                   HİTİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube