Yayınlanma Tarihi: 04 Ağustos 2015 Salı

Önlisans Mezunlarının Lisans Tamamlama Programlarına Başvuruları Başladı

2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı açılacak önlisans mezunlarının lisans tamamlama programlarına başvuruları 03-14 Ağustos 2015 tarihleri arasında https://yoksis.yok.gov.tr/BTS internet adresinden e-Devlet şifresiyle yapılmaktadır. Başvuru sırasında adaylardan önlisans diplomasında yer alan Üniversite, Meslek Yüksekokulu, Program adı ile diploma notunun sisteme girilmesi istenecektir. Başvuru yapmayan adaylar, 2015-2016 eğitim öğretim yılı için tercih ve yerleştirme işlemlerinden yararlanamayacaklardır.

Tercihler 24-28 Ağustos 2015 tarihleri arasında aynı internet adresinden alınacak ve Tercih işlemleri sırasında ön lisans alanlarına göre hangi alanlarda lisans tamamlama programları açılacağı, programların yer alacağı üniversiteler ile kontenjanları ve yerleştirmeye ilişkin ayrıca esaslar yayımlanacaktır.

Yerleştirme işlemleri 03 Eylül 2015 tarihine kadar yapılacak ve sonuçlar https://yoksis.yok.gov.tr/BTS internet adresinden duyurulacak olup, adaylara ayrıca posta yolu ile gönderilmeyecektir.

HİTİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube