Yayınlanma Tarihi: 10 Eylül 2015 Perşembe

2015 Güz Dönemi ÖYP Lisansüstü Eğitim Kontenjanlarına Tercih İşlemleri Sonuçlandı

2015 Güz Dönemi lisansüstü eğitim kontenjanlarına tercih işlemleri sonuçlanmıştır. Sonuçları öğrenmek için tıklayınız.

ÖYP kapsamında lisansüstü eğitim programlarına yerleştirilmesi uygun bulunan araştırma görevlilerinin aşağıdaki belgelerle birlikte en geç 18.09.2015 tarihi mesai bitimine kadar lisansüstü eğitim yapmak için yerleştirildikleri üniversitelerin ilgili enstitülerine başvurmaları gerekmektedir:

1. ALES sonuç belgesi.
2. Yabancı dil sınav sonuç belgesi.
3. Lisans transkripti.
4. ÖYP araştırma görevlisi kadrosuna atandığına dair belge

Not: Kayıt işlemlerinde istenilebilecek diğer belgeler için ilgili enstitülerle iletişime geçilmesi gerekmektedir.

HİTİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ