Yayınlanma Tarihi: 08 Eylül 2015 Salı

“Yabancı Dil” (İngilizce) ve “Temel Bilgisayar Teknolojileri Kullanımı” Dersleri Muafiyet Sınavları Ertelendi

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılında Üniversitemize yeni kayıt yaptıran öğrencilerimiz için “Yabancı Dil I-II” (İngilizce) ve “Temel Bilgisayar Teknolojileri Kullanımı I-II” dersleri için muafiyet sınav tarihi ve yeri aşağıda belirtilmektedir. Sınava katılan öğrenciler başarılı olmaları halinde, adı geçen derslerden Güz ve Bahar yarıyıllarında muaf olacaklardır.

Sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

SINAV TARİHİ

Yabancı Dil (İngilizce)                                 :  30 Eylül 2015 Çarşamba (Saat:  10:00)

Temel Bilgisayar Teknolojileri Kullanımı :  30 Eylül 2014 Çarşamba  (Saat:  11:00)

SINAV YERİ

Her öğrenci kendi kayıt yaptırdığı Fakülte, Yüksekokul veya Meslek Yüksekokulunda sınava girecektir.

NOT

1. Öğrencilerimizin, Muafiyet Sınavına katılıp katılmayacaklarını HUBİS otomasyon sisteminde mutlaka belirtmeleri gerekmektedir.
  2. Muafiyet Sınavına girecek öğrencilerimiz konuyla ilgili ayrıntılı bilgileri kayıt yaptıracakları eğitim birimlerinden edinebilirler.

HİTİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ