Yayınlanma Tarihi: 03 Kasım 2016 Perşembe

HUZEM Ortak Dersler Ara Sınavları

Hitit Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (HUZEM) bünyesinde yürütülen 2016-2017 Güz Dönemi HUZEM dersleri (Türk Dili – I, Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi - I) ara sınavında, merkezdeki eğitim birimlerinde yer alan öğrenciler Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu binalarında, ilçeler bulunan eğitim birimlerindeki öğrenciler ise kendi binalarında sınava gireceklerdir. Sınav tek oturum halinde 05 Kasım 2016 tarihinde saat 13.00’da yapılacaktır. Uzaktan Eğitim ara sınavına katılacak öğrenci listelerine akademik birimlerin duyuru panolarından veya aşağıdaki bağlantıya tıklayarak ulaşılabilir.

Öğrencilerimiz sınava gireceği bina ve salonları kontrol ederek, ilan edilen listede isimleri bulunmaması durumunda bağlı bulunduğu eğitim biriminin öğrenci işleri bürosuna müracaat etmeleri gerekmektedir.

Tüm öğrencilerimize sınavlarında başlarılar dileriz.

Aday İşlemleri Sistemine Giriş İçin Tıklayınız.

HUZEM