Yayınlanma Tarihi: 24 Mayıs 2016 Salı

Hitit Çocuk Üniversitesi Başlıyor

Üniversitemiz pek çok farklı alanda farklı çalışmaları gerçekleştirmiştir. Üniversitemiz, eğitim ve araştırma alanında yaptığı çalışmalara ek olarak “Üniversitelerin bulunduğu il’e ve bölgeye, bilimsel, kültürel, sosyal ve ekonomik katkı sağlama” misyonundan hareketle başka etkinliklere de imza atmıştır. Bu çerçevede yaptığımız son çalışma Hitit Çocuk Üniversitesi’dir. 

Üniversitemiz’de, 20 haziran - 1 Temmuz  2016  tarihleri arasında  Ortaokul  5, 6, ve 7. sınıfı yeni bitirmiş veya bitirecek öğrencilerin katılabileceği “HİTÜ Çocuk Üniversitesi 2016 Yaz Dönemi” etkinlikleri yapılacaktır. “Arkeoloji Atölyesi, Mikropların Dünyasına Yolculuk, Nano Dünyaya Yolculuk, Scratch Atölyesi, Robotlar Artık Hayatımızda, DNA Okulu, Seslerin Dünyasına Yolculuk-Müziğimi  yapıyorum, Ebru Atölyesi ve Yaşam Boyu Spor” başlıklı etkinlikler Üniversitemiz birimlerinde ve Çorum Müzesi’nde yine Üniversitemiz Öğretim Elemanları eşliğinde gerçekleştirilecektir. 

Hitit Çocuk Üniversitesi 2016 Yaz Dönemi etkinliklerine katılmak isteyenlerin 6 Haziran 2016 tarihine kadar ön kayıt, 7-10 Haziran 2016 tarihleri arasında kesin kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Konuyla ilgili bilgiye ve detaylı programa  www.cocukuniversitesi.hitit.edu.tr adresinden ulaşılabilir. 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube