Yayınlanma Tarihi: 13 Haziran 2016 Pazartesi

Özel Eğitim Materyal ve Etkinlik Yarışması

Milli Eğitim Bakanlığı Genelgesi ile MEB Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından ülkemizde özel eğitime ihtiyacı olan bireylere sunulan özel eğitim hizmetlerinde, mevcut materyal ve etkinlikler dışında öğretmen ve üniversite öğrencilerince hazırlanmış/hazırlanacak yenilikçi, özgün, işlevsel materyal ve etkinliklerle daha farklı bir bakış açısı geliştirmek amacıyla Özel Eğitim Materyal ve Etkinlik Yarışması düzenlenmiş olup, yarışmaya katılım koşulları, takvim ve dereceye giren materyal ve etkinlikler için verilecek ödüllere ilişkin açıklamalar orgm.meb.gov.tr internet adresinde yer alacağı daha önce internet adresimizden duyurulmuştu.

MEB Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından söz konusu yarışmaya ilişkin 20 Mayıs 2016 olarak planlanan son başvuru tarihinin 17 Haziran 2016 tarihine uzatıldığı bildirilmiştir.

Bilgilerinize gereği için duyurulur.

YÜKSEKÖĞRETİM KURULU BAŞKANLIĞI