Yayınlanma Tarihi: 12 Ağustos 2016 Cuma

Ortaöğretim Kurumlarından Mezun Olamayanların 2016 ÖSYS Kayıt İşlemleri Hakkında Duyuru

2016 ÖSYS Yerleştirme sonuçlarına göre Üniversitemize kayıt hakkı kazanan ancak ortaöğretim kurumundan mezun olamayarak bütünleme veya tek ders sınavına girecek öğrenci adaylarımız 15-19 Ağustos 2016 tarihleri arasında “Geçici Kayıt” statüsünde kayıtlarını yaptırabileceklerdir. Bu adaylarımız mezun olduklarına ilişkin belgelerini 30 Aralık 2016 tarihine kadar ibraz etmeleri halinde kesin kayıtları yapılacaktır. Geçici Kayıt işlemini süresi içerisinde yaptıran ve belirtilen tarihe kadar mezuniyetini belgeleyemeyen öğrenci adaylarımızın kayıtları silinecektir. Bu durumda olan öğrenci adaylarımız belirtilen tarihler arasında Üniversitemiz kayıt merkezine gelerek yüz yüze geçici kayıt işlemini yaptırmaları gerekmektedir.

Yüz yüze kayıt tarihleri içerisinde geçici kayıtlarını yaptırmayan adayların, mezuniyetini belgelemiş olsalar dahi kesin kayıtları yapılmayacak ve bu süre uzatılmayacaktır.

İlgili öğrenci adaylarımıza önemle duyurulur.

HİTİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ