Yayınlanma Tarihi: 22 Eylül 2016 Perşembe

Uluslararası Geçmişten Geleceğe Sanat Sempozyumu-UGS’2016 Başlıyor

Oldukça zengin bir kültür ve sanat hazinesine sahip olan Çorumumuzda, 26-28 Eylül 2016 tarihleri arasında Üniversitemiz  ev sahipliğinde İskilip Kaymakamlığı ve İskilip Belediyesi’nin de katkılarıyla “Uluslararası Geçmişten Geleceğe Sanat Sempozyumu-UGS’2016” adı ile uluslararası bir sanat etkinliği gerçekleştirilecektir.

Yurtiçi ve yurt dışındaki seçkin üniversitelerde görev yapan akademisyenlerimiz ile sanat uygulayıcıları ve eğiticilerinin bir araya gelerek geçmişten geleceğe çok yönlü olarak sanatın ele alınacağı etkinlik, diğer yandan da şehrin kültürel mirasına katkıda bulunacaktır.

Ulusal ve Uluslararası bilim arenasında çalışmalarını sürdüren farklı deneyim ve birikimlere sahip akademisyenlerimiz ile araştırmacıların yaptıkları çalışmaları ilimize tanıtmalarının yanı sıra söz konusu sempozyum akademisyenler arasında uluslararası düzeyde yeni işbirliklerinin yolunu açacak olup, Çorum ili ve çevresinin kültürel turizminin gelişimine de katkı sağlayacaktır.  

26 Eylül 2016 Pazartesi günü saat 09.30’da Hitit Üniversitesi Rektörlük binasında Uluslararası Karma ve Kişisel Sergilerin, 10.30’da ise Erol Olçok Konferans Salonu’nda Sempozyum açılışı yapılacaktır. Sempozyuma tüm halkımız davetlidir. 

Sempozyum programına ulaşmak için tıklayınız.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube