Yayınlanma Tarihi: 26 Eylül 2016 Pazartesi

Kapatılan Üniversitelerden Üniversitemizi Tercih Ederek Kayıt Hakkı Kazanan Öğrencilerin Dikkatine

Kapatılan üniversitelerden Üniversitemizi tercih ederek kayıt hakkı kazanan öğrenciler 26-28 Eylül 2016 tarihleri arasında e-Devlet üzerinden veya üniversitemize başvuru yaparak kayıtlarını tamamlayacaklardır.

Bu kapsamdaki öğrencilerden, kayıtlarını e-Devlet üzerinden yapmak isteyenler belirtilen tarihler arasında e-Devlet kapısı üzerinden açılan sistem üzerinden kayıtlarını yapabileceklerdir. Bu şekilde kayıt yaptıran öğrencilerin kayıt için ayrıca üniversitemize gelmelerine gerek yoktur.

Üniversitemize gelerek kayıt yaptıracak öğrencilerin kayıt işlemleri, 26-28 Eylül 2016 tarihleri arasında (saat 09:00-17:00 arası) Hitit Üniversitesi Rektörlüğü Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Kayıt Kabul Bürosu’nda yapılacaktır.

Yüz Yüze Kayıtlarda İstenen Belgeler

1. ÖSYS Yerleştirme Sonuç Belgesi (İnternet çıktısı),
  2. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (Kimliğinizin yanınızda olması ve kimlik üzerinde T.C. numarası yazılmış olması gerekmektedir),
  3. Öğrenci Belgesi

Not: Belirtilen tarihler arasında kaydını yaptırmayan adaylar herhangi bir hak talep edemezler.

667 Karar Sayılı KHK Uyarınca kapatılan Yükseköğretim kurumlarındaki öğrencilerin yerleştirilmeleri  hakkındaki açıklama için tıklayınız.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü