Yayınlanma Tarihi: 29 Eylül 2016 Perşembe

2016 Askeri Lise Mezunları İçin Üniversiteye Geçiş Sınavı Sonucu Üniversitemize Yerleşen Öğrencilerin Kayıt İşlemleri

2015-2016 eğitim öğretim yılında askeri okullardan mezun olan öğrenciler için ÖSYM tarafından yapılan üniversiteye geçiş sınavı (2016 ALÜGS) ile Üniversitemize yerleşen öğrencilerin kayıt işlemleri 29 Eylül - 04 Ekim 2016 tarihleri  arasında (saat 09:00-17:00 arası)  Hitit Üniversitesi Rektörlüğü Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Kayıt Kabul Bürosu’nda yapılacaktır.

Kayıtlarda İstenen Belgeler

1. Ortaöğretim kurumlarından alınan Diploma veya Çıkış Belgesinin aslı. (Başarı Belgesi, mezuniyet belgesi yerine kullanılmaz),
  2. ÖSYM tarafından yapılan üniversiteye geçiş sınavı (2016 ALÜGS) Yerleştirme Sonuç Belgesi (İnternet çıktısı),
  3. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (Kimliğinizin yanınızda olması ve kimlik üzerinde T.C. numarası yazılmış olması gerekmektedir),
  4. 6 adet 4x5 cm ebadında fotoğraf (Fotoğraflar son altı ay içinde, adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde çekilmiş olmalıdır).

Kayıtla İlgili Önemli Notlar

1. Söz konusu sınav sonucunda yükseköğretim programlarına yerleşen öğrencilerin 29 Eylül - 4 Ekim 2016 tarihleri arasında şahsen başvurarak kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir. İlan edilen tarihlerde kayıtlarını yaptırmayan adaylar yerleştirmeye ilişkin tüm haklarından vaz geçmiş sayılacaktır.
  2. Kayıt için istenen belgelerin aslı görülmeden fotokopisi kabul edilmez.

İlgililere önemle duyurulur.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü