Yayınlanma Tarihi: 05 Eylül 2016 Pazartesi

21. Türkiye’de İnternet Konferansı


İnternet Teknolojileri Derneği tarafından düzenlenecek olan 21. Türkiye’de İnternet Konferansı, 3-5 Kasım 2016 tarihleri arasında Ankara’da yapılacaktır. 

Türkiye’de İnternet ile ilgili grupları bir araya getirerek İnternet’i tüm boyutlarıyla tanıtmak, geliştirmek, tartışmak, İnternet teknolojileri aracılığı ile toplumsal verimliliği artırmak ve toplumun dikkatini olabildiğince bu yöne çekmek amaçlarıyla, 1995’den beri her yıl ulusal boyutta bir konferans düzenlenmiştir. Konferansa bildiri sunma, eğitim semineri verme ve tartışma grubu/açık oturum düzenleme şeklinde aktif katılım davet edilmektedir. Konferans kayıt yaptıran dinleyicilere açıktır ve ücretsizdir.

Bu yıl “4. Sanayi Devrimi”, “İnternet Ekonomisi”, “Bilgi Toplumu ve Bilgi Ekonomisi”, “Internet ve Demokrasi”, “Mobil Ağlar”, “Sosyal Ağlar”, “YeniMedya”, “Siber Güvenlik”, “Bireysel Güvenlik ve Mahremiyet”, “Medya/Bilgi Okur-yazarlığı” konuları öne çıkacaktır. Türkiye İnternetinin temel ve güncel konularını kapsayan panel ve oturumlar yapılacaktır. İnternet başarı öykülerini anlatan oturumlar da planlanmaktadır. Bilgi Toplumu, Internet ve Güncel sorunların tartışılacağı oturumlar ve geniş¸ toplum kesimlerine hitap edecek seminerler planlanmaktadır. 

Konferans dili Türkçe’dir. Başvuruları, tam metin bildirileri, çalışma grubu ve eğitim semineri önerilerinizi 1 Ekim 2016’e kadar iletiniz. 


Detaylı bilgiler;

http://inet-tr.org.tr/inetconf21/yazar.html 

http://inet-tr.org.tr/ 

http://inet-tr.istanbul.edu.tr/ 

http://openconf.inet-tr.org.tr/ 

adreslerinde yer almaktadır.


INETD – İnternet Teknolojileri Derneği


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube