Yayınlanma Tarihi: 20 Kasım 2017 Pazartesi

Akademik Teşvik Ödeneği ve YÖKSİS Güncellenmesi Hakkında

Bilindiği üzere 18 Aralık 2015 tarih ve 29566 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren ve 31 Aralık 2016 tarihinde yayımlanan güncellenmiş yeni yönetmeliğe dayanarak uygulaması devam eden 2017 yılı Akademik Teşvik Ödeneği için başvuru dönemi yaklaşmaktadır.

Yüksek Öğretim Kurulu tarafından 2017 yılı Akademik Teşvik Başvuruları ile ilgili bilgilendirme ve duyurular yapıldığında ivedilikle sizlerle paylaşılacak olup önümüzdeki günlerde de Üniversitemiz  2017 Yılı Akademik Teşvik Başvuru Takvimi web sayfamızda duyurulacaktır. 

Akademik Teşvik Ödeneği başvuruları için Yükseköğretim Kurulu Bilgi Sistemine (YÖKSİS) girilmiş olan güncel akademik faaliyetler esas olduğundan, başvuru dönemine yaklaştığımız bugünlerde, öğretim elemanlarımız tarafından  özgeçmiş ve akademik faaliyet bilgilerinin sisteme düzenli olarak girilmesi önem arz etmektedir.

Başvuru sırasında sıkışıklık yaşanmaması amacıyla YÖKSİS’teki özgeçmişlerin ve faaliyetlerin  güncellenmesi konusuna gösterilecek ilgi ve duyarlılık için teşekkür ederiz.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube