Yayınlanma Tarihi: 21 Kasım 2017 Salı

Kamu-Üniversite-Sanayi İş Birliği Değerlendirme Toplantıları Başlıyor

Üniversitemizin Üniversite-sektör iş birliği kapsamında bugüne kadar pek çok çalışma başlatmış ve bu alanda önemli aşamalar kat edilmiştir. Sürdürülebilir bir çerçevede konuyu ele alan Üniversitemiz, bu konudaki en önemli paydaşımız olan Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) ile birlikte yeni bir çalışma daha başlatmıştır. Bu kapsamda, belirlenen çalışma alanlarına göre TSO bünyesinde yer alan firmaların katılımlarıyla art arda ilgili firma temsilcileriyle değerlendirme toplantıları yapılacaktır.

22 Kasım 2017 tarihinde, saat 14.00'da Teknokent'te gerçekleştirilecek olan bu toplantıların ilkinde "Makina İmalat" ve "Malzeme ve Döküm Grubu" temsilcilerimizle bir araya gelinerek, Çorum için Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği durum değerlendirmesi ve çözüm önerileri ele alınacaktır.

Etkinlik, konuyla ilgili olan veya ilgi duyan kamu ve özel sektörden herkese açıktır.