Yayınlanma Tarihi: 01 Haziran 2017 Perşembe

HİTÜ Çocuk Üniversitesi 2017 Etkinlikleri Başlıyor

Geçtiğimiz yıl ilkini düzenlediğimiz ve büyük ilgi gören “HİTÜ Çocuk Üniversitesi”nin ikincisi 3 Temmuz – 14 Temmuz 2017 tarihleri arasında Üniversitemizde gerçekleştirilecektir.

Geçtiğimiz yıl yapılan etkinliklerimize ek olarak; “Kim Korkar Matematikten”, “Uçaklar Hakkında Merak Ettiklerimiz”, “Anatomiye Giriş”, “Seramik Atölyesi”, “Drama Atölyesi”, “Pratik İngilizce” gibi yeni etkinliklerin de eklendiği programın;  ön kayıtları

1 Haziran – 12 Haziran 2017 tarihleri arasında, kesin kayıtları ise 13 Haziran - 23 Haziran 2017 tarihleri arasında yapılabilecektir. Ön kayıt işlemleri www.cocukuniversitesi.hitit.edu.tr adresinden gerçekleştirilebilmektedir. Kesin kayıtlar ise Hitit Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (HİTİTSEM)’ne kişisel başvuru ile yapılabilecektir.

Kontenjan dolduğu taktirde kesin kayıtlar için ön kayıt sırası esas alınacaktır. İki hafta sürecek programın ücreti 300 TL olarak belirlenmiştir.

Çocuklarımızı yaz tatilinde keyifli bir programda Üniversitemizde ağırlamak için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz.