Yayınlanma Tarihi: 23 Temmuz 2017 Pazar

HİTÜ, Donanımlı Akademik Kadrosuyla Yeni Öğrencilerini Bekliyor

“Bir Dünya Üniversitesi” olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Hitit Üniversitesi kaliteli eğitim anlayışı, yürüttüğü başarılı proje ve araştırmalarıyla gençleri geleceğe en iyi şekilde hazırlamayı kendine amaç edinmiştir. Bölüm ve programlarını bu doğrultuda kurgulayan HİTÜ, bünyesinde sayısı 700’e varan donanımlı akademik personeli barındırmaktadır.

 

Genç ve dinamik, çevresiyle sosyal-mesleki alanlarda ve öğrencileriyle iyi ilişkileri olan, liderlik vasfıyla öğrencilerini motive edebilen, teknolojik alt yapıyı en etkin şekilde kullanarak özenle ders veren, proje üretme potansiyeli yüksek, ulusal ve uluslararası düzeyde yayın yapan, akademik etkinlikler organize eden ve bildiriler sunan nitelikli bir akademik kadro ile çalışan Üniversitemiz, her biri alanında uzmanlaşmış yetkin kadrosu sayesinde öğrencilerine başarılı ve çok yönlü bir gelecek sunmaktadır.

 

41 yıllık eğitim tecrübesinin vermiş olduğu büyük bir özgüvenle emin adımlarla yoluna devam eden Hitit Üniversitesi, ülkemizin geleceğe ilişkin vizyonlarını gerçekleştirme sürecinde yeni öğrenci adaylarını Üniversitemizde eğitim almaya beklemektedir.


Detaylı bilgi için tıklayınız.

Hitit Üniversitesi


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube