Yayınlanma Tarihi: 24 Temmuz 2017 Pazartesi

Eğitiminizi HİTÜ’de Alın, 7/24 Uzaktan Erişimle Bilgiyi Hızlı ve Kolayca Edinin

Öğretim elemanları, öğrenciler ve çalışanların bilgi ihtiyaçlarını karşılayan, dünyadaki bilimsel gelişmeleri günü gününe izlemelerini sağlayan ve eğitim-öğretim, araştırma programlarını destekleyen güçlü bir altyapıya sahip olan Merkez Kütüphanemiz, öğrenci ve öğretim elemanlarımız için modern kütüphaneciliğin gerektirdiği tüm hizmetleri vermektedir.

52 veri tabanı, sayısı 500 bini aşkın e-kitap ve 70 bine yakın e-dergi ile 94.844 basılı kaynağın bulunduğu kütüphanemizde, kullanıcıların YORDAM Otomasyon Sistemi üzerinden kütüphane kataloğunu taramaları mümkün olabildiği gibi, Merkez Kütüphane web sayfası ile de bulundukları her yerden kütüphane kataloğunu taramaları ve online veri tabanlarından faydalanmaları mümkündür. Ayrıca kullanıcılara, dizüstü bilgisayarlarıyla internete kablosuz (Wireless) bağlanma imkânı sunulmuştur.

Kütüphane kullanıcıları, gerekli proxy ayarlarını yapmak suretiyle kampüs dışından kütüphanenin abone olduğu elektronik kaynaklara 7/24 erişebilirler.

Bu yıl tercih yapacak öğrencilerimizi HİTÜ’ye bekliyoruz.

Detaylı bilgi için tıklayınız

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü