Yayınlanma Tarihi: 29 Ağustos 2017 Salı

Öğrencilerimiz Artık Üniversitemize İlişkin Her Türlü Ödemelerini Kredi Kartı İle Yapabilecek

Öğrencilerimiz katkı payı/öğrenim ücreti ve diğer ödemelerini banka şubesine gitmeden, günün herhangi bir saatinde Üniversitemize ait HUBİS otomasyon sistemi üzerinden kredi kartı ile gerçekleştirebileceklerdir. Yapılan çalışma neticesinde öğrencilerimiz ikinci öğretim öğrenim ücretini, katkı payını ve Hitit Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (HUZEM) üzerinden uzaktan eğitim ile aldıkları derslerin (Türk Dili-I ile Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi-I) ücretlerini (uzaktan eğitim ile alınan her ders için 25 TL) Halk Bankası şubesine gitmeden güvenli bir şekilde kredi kartı ile anında ödeyebileceklerdir. 

Bunun için öğrencilerimizin https://harc.hitit.edu.tr/Odeme.aspx web adresinden Okul numarasını ve TC Numarasını girerek “Harç Bilgisini Göster”e tıklamaları gerekmektedir. Bu işlemi yapan öğrencilerimizin karşısına yapacakları ödeme miktarı gelecektir. Görünen miktarı ödemek isteyen öğrencilerimiz, “Ödeme Yap” seçimi ile herhangi bir bankanın kredi kartı bilgilerini girdikten sonra ödeme işlemlerini tamamlayabileceklerdir. Kredi kartı ile ödeme işlemi tamamlanıp ödeme onayı alındıktan sonra, öğrencilerimiz ders kayıtlarına devam edebileceklerdir. Böylece öğrencilerimiz zaman ve mekândan tasarruf ederek, günün herhangi bir saatinde internete girebilmeleri halinde ödeme yaparak kayıt işlemlerine geçebileceklerdir. Bu uygulamanın özellikle uzaktan eğitim seçeneği ile verilen derslerin bu yolla alınması halinde ödemelerin ders seçimi esnasında yapılmasına imkân tanımasıyla öğrencilerimize büyük kolaylık sağlayacağı düşünülmektedir.

Öğrencilerimiz tüm Kredi Kartları ile https://harc.hitit.edu.tr/Odeme.aspx  web adresinden ödeme yapabilirler. Halk Bankası internet şubesi hesabı olan öğrencilerimizin internet üzerinden ödeme yapmak istemeleri halinde, www.halkbank.com.tr internet şubesinden “Diğer Ödemeler” menüsü altındaki Eğitim Ödemeleri seçeneğinden ödeme yapmaları mümkündür. 

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube