Yayınlanma Tarihi: 30 Ekim 2018 Salı

2018 Dikey Geçiş Sınavı (DGS) Ek Yerleştirme Sonuçları Açıklandı

2018-Dikey Geçiş Sınavı sonucuna göre tercih yapan adayların ek yerleştirme sonuçları, https://sonuc.osym.gov.tr adresli ÖSYM’nin resmi internet sayfasında açıklanmıştır. Üniversitemizi tercih ederek kayıt hakkı kazanan öğrencilerimizi bu güne iyoruz.

2018-Dikey Geçiş Sınavı (DGS)  Ek Yerleştirme Kayıt İşlemleri

Kayıtlar 30 Ekim-02 Kasım 2018 tarihleri arasındaki (Saat 09:00-17:00) Hitit Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında yapılacaktır.

Kayıtlarda İstenecek Belgeler

1. 2018-DGS sonuç belgesi,
  2. Önlisans diplomasının aslı (henüz alınmadıysa yeni tarihli mezuniyet belgesi),
  3. Önlisans programında aldığı derslerin içerikleri ve not dökümü(transkript),
  4. Nüfus cüzdanı fotokopisi,
  5. Erkek adaylardan 1996 ve daha önceki yıllarda doğmuş olanların (Bakaya veya yoklama kaçağı olanlar) Askerlik Şubelerinden alacakları Askerlik Durum Belgesi (Fakülte veya yüksekokula kaydolmasında askerlikçe bir sakınca olmadığına dair belge),
  6. 29 yaşından büyük adaylar için askerlik şubelerinden alınacak Askerlik Durum Belgesi,
  7. 4 adet vesikalık fotoğraf (fotoğraflar son altı ay içinde çekilmiş olmalıdır.)

Kayıtla İlgili Önemli Notlar

1. Kayıt işlemleri Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı - Hitit Üniversitesi Kuzey Kampüsü - Çorum adresinde yapılacaktır.
  2. Adayların kayıt için bizzat başvurmaları gerekmektedir. Posta ile kayıt yapılmaz.
  3. Kayıt için istenen belgelerin aslı görülmeden fotokopisi kabul edilmez.
  4. Belgeler eksik ise kayıt yapılmaz.
  5. Belirtilen tarihler arasında kaydını yaptırmayan adaylar herhangi bir hak talep edemezler.

Kayıt Yeri: Hitit Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı - ÇORUM

Telefon     :  0364 219 20 60 – 0364 219 20 66