Yayınlanma Tarihi: 30 Ekim 2018 Salı

2018 YKS Sürecinde Tercihte Bulunmayan Öğrencilerin ve Adayların Dikkatine

2018 YKS sürecinde tercihte bulunmayan öğrenci ve adaylarla ilgili olarak Yükseköğretim Kurulu (YÖK) bir duyuru yayımladı. Söz konusu duyuruda şu ifadelere yer verildi:

2018 YKS tercih sürecinde, 4 puan türünün (SAY, SÖZ, EA ve DİL) herhangi birinden 180 ve üzeri puan alan, ancak tercihte bulunmayan siz değerli adaylarımızın görüş ve eğilimlerini karar alma süreçlerimizde değerlendirmek amacıyla anket hazırlanmıştır. Bu anket YÖKün gelecek yıl yapılacak sınavla ilgili karar alma süreçlerinde rol almanız açısından önemlidir. YÖK olarak en büyük ve en önemli paydaşımızın siz değerli öğrencilerimiz olduğunun farkındayız.

Anketin 5 Kasım Pazartesi günü saat 18.00e kadar cevaplamanızı rica ediyoruz.

Tüm adaylarımıza anket sorularını içtenlikle cevaplayarak verecekleri katkılar için şimdiden teşekkür eder, hayat boyu başarılar dileriz.

Not: Bu anket, kayıtlarımızda e-posta adresi bulunan öğrencilerimize e-posta ile, e-posta adresi bulunmayan öğrencilerimizden kayıtlarımızda geçerli cep telefonu bulunan öğrencilerimize ise SMS ile iletilmiştir.

Yükseköğretim Kurulu