Yayınlanma Tarihi: 07 Kasım 2018 Çarşamba

ARDEB Panellerinde Panelist/Dış Danışman/Gözlemci Panelist Olarak Görev Alabilme

Üniversitemizin Değerli Öğretim Elemanları,

TÜBİTAK Araştırma Destek Programları Başkanlığı (ARDEB) tarafından yürütülmekte olan programlar kapsamında sunulan projelerin bilimsel değerlendirme süreçlerinde panelist/dış danışman olarak görev alabilmenin ön koşulu; kişisel bilgilerin, bilimsel ve teknolojik faaliyet alanlarının ve Ar-Ge yetkinlik bölümü altında yer alan bilgilerin TÜBİTAK-Araştırmacı Bilgi Sistemi (ARBİS)ne eksiksiz girilmesi ve bu bilgilerin veri tabanında güncel tutulmasıdır.

Bu kapsamda TÜBİTAK ile Yükseköğretim Kurulu (YÖK) arasında yapılan protokol doğrultusunda, Yükseköğretim Bilgi Sistemi (YÖKSİS)nde yer alan makale, bildiri, kitap vb. bilgilerinizin tarafınızca ARBİSe kolaylıkla aktarılabilmesine imkan sağlanmıştır.

ARDEB panellerine "Panelist/Dış Danışman/Gözlemci Panelist" olarak katılım sağlayabilmek için ayrıca, ARBİS veri tabanının http://arbis.tubitak.gov.tr/tr/kullanici/gorevAlmaTercihi  adresinde yer alan "Araştırma Destek Programları Başkanlığı (ARDEB)" altındaki seçeneklerin işaretlenmesi gerekmektedir.

ARBİS bilgilerinizin eksiksiz ve güncel olması ayrıca, yeni oluşturulan ve/veya iyileştirmeler yapılan TÜBİTAK destek programları hakkında daha sağlıklı bilgi almanızı sağlayacaktır.

HİTİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube