Yayınlanma Tarihi: 04 Mayıs 2018 Cuma

Kariyer Günleri ve Bahar Etkinlikleri Teşekkür Mesajı

Üniversitemizde 24 Nisan-4 Mayıs 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilen “Kariyer Günleri ve Bahar Etkinlikleri” kapsamında kültür, sanat ve spor faaliyetleri ile konferans, kongre ve söyleşi başlıkları altında 20’nin üzerinde etkinlik düzenlenmiştir. 

Yapılan etkinliklere akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz tarafından yoğun bir katılım sağlanmıştır. Yoğun bir eğitim-öğretim döneminin sonuna yaklaşan öğrencilerimiz söz konusu etkinliklere tercihleri doğrultusunda katılmak suretiyle keyifli bir zaman geçirirken aynı zamanda kendi kişisel gelişimleri açısından ilgi duydukları alanlarda bilimsel sunumlar/gösteriler yaparak akademik cesaretlerini ortaya koymak suretiyle bilimsel konularda tartışma kültürünün ve bilimsel alanlarla ilgilenme konusunda duyarlılık oluşturmanın güzel örneklerini sunmuşlardır. 

Tüm detaylarıyla en iyi biçimde organize edilip verimli bir şekilde tamamlanan “Kariyer Günleri ve Bahar Etkinlikleri”nin hazırlanmasında ve gerçekleşmesinde emeği geçen tüm akademik ve idari personelimiz ile etkinliklere katılım sağlayan öğrencilerimize yürekten teşekkür ederiz. 



Hitit Üniversitesi Rektörlüğü 


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube