Yayınlanma Tarihi: 17 Eylül 2018 Pazartesi

Üniversitemizde Yapılacak Muafiyet Sınavları Hakkında Duyuru

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılında Üniversitemiz Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokullarına yeni kayıt yaptıran öğrencilerimiz için “Yabancı DilI-II (İngilizce)” ve “Temel Bilgisayar Teknolojileri Kullanımı I-II” dersleri için muafiyet sınavları yapılacaktır.

Muafiyet sınav başvuruları Öğrenci Bilgi Sistemi (Otomasyon/HUBİS) üzerinden yapılacaktır olup;  sınava katılmak isteyen öğrenciler 23 Eylül 2018 tarihine kadar elektronik ortamda sınava katılmak istediklerini belirteceklerdir.

Açıklama

1. Her iki dersin sınavı 40’ar dakika olarak toplam 80 dakika olmak üzere tek oturumda yapılacaktır. Sınava katılmak zorunlu olmayıp; sınava katılan öğrenciler başarılı oldukları Takdirde adı geçen derslerden muaf olacaklardır. Öğrenciler isterlerse her iki dersin muafiyet sınavına da katılabilirler.

2. Her öğrenci kendi Fakülte, Yüksekokul veya Meslek Yüksekokulunda sınava girecektir.

Muafiyet Sınav Tarihi              : 26 Eylül 2018

Muafiyet Sınav Saati               : 14:00

Muafiyet Sınav Yeri                    : İlgili fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksek Okulu

HİTİT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ