Yayınlanma Tarihi: 15 Mayıs 2019 Çarşamba

Yeni Akademik Web Sayfamız Hizmete Girdi

Akademik personelimizin özgeçmiş ve yayın bilgileri ile ödev ve ders notları gibi verilerini içeren kişisel web sayfaları (web.hitit.edu.tr/hesap adı) tecrübeli personelimiz tarafından yeni bir tasarımla yenilenerek hizmete girmiştir. 

Yeni akademik web sayfalarında yer alan Özgeçmiş ve Yayın bilgileri her gün Yükseköğretim Bilgi Sistemi (YÖKSİS)’nden otomatik olarak çekilmektedir. Ancak, Dersler ve Duyurular menüsü, şimdiye kadar olduğu şekliyle el ile manuel bir şekilde güncellenmeye devam edilecektir. 

Bilindiği üzere kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapılan YÖKSİS, ülkemizde üniversiteler konusunda en büyük veri ve bilgi arşividir. Burada akademik personelin eğitim ve başarı durumu, donanımı ve akademik kariyeri kaydedilmektedir. KPSS, akademik duyurular, akademik bilgiler, atamalar ve sınav bilgileri gibi pek çok kritik bilgiye buradan ulaşılabilmekte, pek çok sınava buradan başvuru yapılabilmektedir. YÖKSİS ayrıca, akademik teşvik hesaplaması yanında akademik yaşamda pek çok durumda zorunlu olarak istenilen verileri de barındırmaktadır. 

Yeni akademik web sayfası hizmete sunulmakla birlikte, eski formattaki akademik web sayfaları da “web1.hitit.edu.tr/hesap adı” adresi ile 2019 yılı sonuna kadar yayında kalacaktır. Herhangi bir mağduriyetin yaşanmaması için akademik personelimizin yıl sonuna kadar eski akademik web sayfasında yer alan bilgilerini YÖKSİS'e aktarılmaları son derece önem arz etmektedir.

Hitit Üniversitesi Rektörlüğü


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube