Yayınlanma Tarihi: 11 Temmuz 2019 Perşembe

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz 2019 Pazartesi günü saat 15.00’da Üniversitemiz Meslek Yüksekokulları Kampüsü Ethem Erkoç Konferans Salonunda 27. Dönem TBMM Başkanı İsmail Kahraman tarafından konferans verilecektir.

Konferansın devamında moderatörlüğünü Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Çolak'ın yapacağı ve Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Mehmet Evkuran, İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Mehmet Azimli ile Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Zekeriya Işık'ın konuşmacı olarak katılacağı bir panel düzenlenecektir.

Etkinlik çerçevesinde ayrıca fotoğraf sergisi de açılacaktır.

Programımıza tüm akademik ve idari personelimiz, öğrencilerimiz ve Çorum halkı davetlidir.