Yayınlanma Tarihi: 20 Eylül 2019 Cuma

YKS Ek Yerleştirme Sonuçları Açıklandı

2019-2020 eğitim-öğretim yılında YKS ek yerleştirme sonuçlarına göre üniversitemize kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri E-Devlet Üzerinden 23-25 Eylül 2019, Yüz yüze kayıtlar ise 23-27 Eylül 2019 tarihleri arasında yapılacaktır. Yüz yüze kayıt işlemini tercih eden adayların üniversitemize bizzat başvurmaları zorunludur. Bu süre içerisinde kayıt için başvurmayan veya kayıt işlemlerini tamamlamayan adaylar kayıt haklarını kaybedeceklerdir.

E-Devlet Üzerinden Kayıt Tarihi: 23-25 Eylül 2019

Yüz Yüze Kayıt Tarihi: 23-27 Eylül 2019

Kayıt Yeri: Hitit Üniversitesi Rektörlüğü Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Kuzey Kampüsü Merkez/ÇORUM

Kayıt İşlemi ve Sonrasında İstenen Belgeler

1- Ortaöğretim kurumlarından alınan Diploma veya Çıkış Belgesinin aslı. (Başarı Belgesi,mezuniyet belgesi yerine kullanılmaz),

2- YKS Ek Yerleştirme Sonuç Belgesi (İnternet çıktısı),

3- Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (Kimliğinizin yanınızda olması ve kimlik üzerinde T.C. numarası yazılmış olması gerekmektedir),

4- 6 adet 4x5 cm ebadında fotoğraf (Fotoğraflar son altı ay içinde, adayı kolaylıkla tanınabilecek şekilde çekilmiş olmalıdır),

5- Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği bölümüne yerleşen öğrenci adaylarımız için Tam Teşekküllü Hastaneden alacakları Sağlık Raporu ve Adli Sicil Kayıt örneği.

Kayıtla İlgili Önemli Notlar

1- Yüz yüze kayıt işlemleri, Hitit Üniversitesi Rektörlüğü Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Kuzey kampüsü Çorum adresinde yapılacak olup; adayların kayıt için bizzat başvurmaları gerekmektedir.

2- Posta ile kayıt yapılmaz.

3- Kayıt için istenen belgelerin aslı görülmeden fotokopisi kabul edilmez.

4- Belirtilen tarihler arasında kaydını yaptırmayanlar herhangi bir hak talep edemezler.