Yayınlanma Tarihi: 09 Ocak 2020 Perşembe

Akademik Teşvik Ödeneği Hakkında

Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığı tarafından yapılan bilgilendirmeye göre, “Akademik Teşvik Ödeneği Yönetmeliği” düzenleme çalışmaları devam ettiğinden dolayı üniversitemizde de  2019 yılı faaliyetlerine yönelik başvuru süreçleri başlatılamamıştır.

Söz konusu çalışmaların tamamlanması ile birlikte üniversitemiz akademik teşvik ödeneği süreç takvimi güncellenerek başvurular alınmaya başlanacaktır.

Bu süreçte teşvikten yararlanmak isteyen araştırmacılarımızın;

- YÖKSİS bilgilerini güncelleyerek 2019 yılı akademik faaliyetlerini YÖKSİS’e eklemelerini,

- YÖKSİS’de yer alan “Öğrenim Bilgileri” alanındaki bilgilerini kontrol etmeleri ve varsa eksiklikleri tamamlamalarını önemle rica ederiz.

Süreç hakkındaki tüm gelişmeler için üniversitemiz web sayfasını takip edebilirsiniz.