Yayınlanma Tarihi: 01 Aralık 2020 Salı

"Çorum İçin Bir Projem Var" 6. Dönem Başvuruları Başladı

Çorum ilinin problemlerinin çözümü, Çorum Belediyesi tarafından yürütülen hizmetlerin etkinliği, verimliliği ve kalitenin artırılması, sosyal kültürel hayatın geliştirilmesi, kentin tarihi ve kültürel mirasının korunması ve gelecek nesillere aktarılması için belediyenin görev ve sorumluluk alanlarına giren konularda proje yapmak üzere Hitit Üniversitesi ve Çorum Belediyesi arasında 06.08.2014 tarihinde imzalanan protokol kapsamında “Çorum İçin Bir Projem Var” isimli bir proje grubu oluşturulmuştur.

Söz konusu protokol çerçevesinde Hitit Üniversitesi ve Çorum Belediyesi'nin işbirliği ile,

1. Ulaşım

2. Planlama-İmar

3. Kamu Düzeni-Afet-Risk Yönetimi

4. Kurumsal Yapı ve Teknoloji Yönetimi

5. Altyapı, Çevre ve Enerji Kullanımı

6. Sağlık-Toplum Refahı ve Sosyal Yardım

7. Kültür-Turizm-Tanıtım

8. Akıllı Şehir Uygulamaları vb.

konularla ilgili araştırma projeleri, yüksek lisans ve doktora tezlerinin hazırlanması amaçlanmaktadır. Ortak hizmet projesi kapsamında 2021 yılında desteklenecek araştırma projeleri ve tezler için 6. dönem başvuruları başlamıştır.

Proje desteğinden yararlanmak isteyen öğretim elemanlarımızın http://projem.corum.bel.tr/ adresinde yer alan başvuru formlarını doldurarak, ekleri ile birlikte ıslak imzalı 2 (iki) nüshasını (basılı ve dijital ortamda) ilgili birimlere (Dekanlık/Müdürlük vb.) 31 Aralık 2020 tarihine kadar teslim etmeleri gerekmektedir.

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube