Yayınlanma Tarihi: 01 Aralık 2020 Salı

TÜBİTAK 2209-A Üniversite Lisans Öğrencileri Araştırma Projelerinde Çalışmak İsteyen Öğrenci Başvurusu

Üniversitelerde öğrenim görmekte olan lisans öğrencilerini, proje yoluyla araştırma yapmaya teşvik etmek amacıyla başlatılan “TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destek Programı” için 2020 yılı ikinci dönem başvuru tarihleri belirlenmiştir. 

2 Aralık 2020 tarihinde açılacak olan Programa, son başvuru tarihi 30 Aralık 2020 olarak belirtilmiştir. TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Desteği Programı ile ilgili detaylara https://www.tubitak.gov.tr/tr/burslar/lisans/burs-programlari/icerik-2209-a-universite-ogrencileri-arastirma-projeleri-destekleme-programi adresinden ulaşılabilmektedir.

Program kapsamında, lisans öğrencilerinin yürütücü olduğu projelerin üniversitelerden bir akademik danışman rehberliğinde yapılıyor olması gerekmektedir. 

Üniversitemiz tarafından, ilgili programa başvuru yapmak isteyen ve COVID-19 salgını sebebiyle akademik personelinimiz ile bir araya gelemeyen öğrencilerimiz için akademik danışman-lisans öğrencisi eşleştirilmesi yapılması planlanmış olup, akademik danışman olarak görev almak isteyen öğretim üyelerimiz ve çalışma konuları tespit edilmiştir.  İlgili programa başvuru yapmak isteyen ve akademik danışman eşleştirilmesine ihtiyaç duyan lisans öğrencilerimizin 06 Aralık 2020 tarihine kadar http://form.hitit.edu.tr/formGoster/4K1W3F4I202011302S0W3Y9N bağlantısından veya http://tto.hitit.edu.tr/ adresinden TÜBİTAK 2209-A sekmesinden çalışmak istedikleri projeleri belirten veri girişini yapmaları gerekmektedir. 

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube