Yayınlanma Tarihi: 20 Mayıs 2020 Çarşamba

Microsoft Office365 Kullanımı Hakkında

Üniversitemizin Office365 platformu üyeliği aktif edilmiş olup uzaktan eğitim sürecinde tüm öğrencilerimiz ve personelimiz ücretsiz bir biçimde Office365 ürünlerinden faydalanabilmektedir.

Office 365, Word, Excel, PowerPoint, OneDrive, Teams, SharePoint vb. uygulamalara mekandan bağımsız olarak web veya bilgisayar, tablet, telefon gibi cihazlar üzerinden (maksimum 5 cihaz olacak şekilde) erişim imkanı sunan bir bulut platformudur.

Office 365 ürünlerine,  https://www.office.com/ adresinden office365 hesabı bilgilerinizle (öğrencilerimiz için öğrencinumarası@ogrenci.hitit.edu.tr, personelimiz için kullanıcı_adı@hitit.edu.tr) oturum açarak erişim sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda portal üzerinden “Şimdi Yükle”  bağlantısıyla da kişisel bilgisayarınıza indirerek Office 365 masaüstü uygulaması olarak da kullanılabilmektedir.

Web ve masaüstü erişimlerine ek olarak mobil cihazlar için ilgili uygulama mağazaları (Google Play, App Store) üzerinden temin edilen uygulamalara yine kurumsal e-posta hesabı bilgileriyle erişilebilmektedir.

Office365 platformunun tüm uygulama listesi aşağıda yer almaktadır.

Office365 platformu kullanım kılavuzu için tıklayınız. 

Destek için bidb@hitit.edu.tr adresine kullanıcı bilgilerinizle (okul no, isim, soyisim) ulaşabilrsiniz.


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube