Yayınlanma Tarihi: 15 Eylül 2020 Salı

The Announcement of Undergraduate Degrees Application Results

The second round of applications for the undergraduate programs at Hitit University were over on September 11, 2020. Now we have the list of applicants who were conditionally accepted to register.  Please enter the link provided in order to see the results: kayit.hitit.edu.tr

By the way If you have missed the deadline of first and second application, please remember that there will be a third round of applications between September 21 and October 2, 2020.


Hitit Üniversitesi lisans ve ön lisans programları için ikinci başvuru süreci 11 Eylül  2020'de sona ermiştir. Programlara şartlı olarak kabul edilen öğrencilerin listesi yayınlanmış olup şifreniz ile başvuru yaptığınız sayfanızdan sonucu öğrenebilirsiniz. Hangi programa kabul edildiğinizi görmek için tıklayınız. 

Son başvuru tarihini kaçırdıysanız, 21 Eylül-02 Ekim 2020 arasında üçüncü ek bir başvuru süreci olacağını unutmayınız.


Interactive Registration Process For Admitted Applicants

Thanks for the application to Hitit University. We are thrilled to see the huge interests in our programs.  We had already finalized our evaluation period on September 15, 2020.  We have the list of admitted applicants.

All students need to see the result of application by clicking and signing into their account.  By this way you could see the result of your application. Accepted  students were already assigned a student ID number.

Those who are accepted and have student numbers please enter the https://harc.hitit.edu.tr/Odeme.aspx for paying the tuition fee in the screen  appeared in order to get the acceptance letter to get visa from the nearest Turkish Embassy/Consulate.

Registration for newly-admitted students are between September 16-25, 2020. If you have any questions about the registration process or any assistance related please feel free to reach us through the contact us page: https://intoffice.hitit.edu.tr/Iletisim.aspx


Hitit Üniversitesine başvurduğunuz için teşekkür ederiz.  İlk başvuru sürecinde olduğu gibi ek başvuruya da ilginizi görmekten dolayı memnuniyet duyuyoruz. 15 Eylül 2020 tarihi itibariyle başvuru değerlendirme süreci tamamlanmıştır.

Başvurunuzun sonucunu görmek için tıklayınız. 

Ardından açılan sayfadan değerlendirme sonucunu görmek için tarafınıza ait hesabınıza belirlemiş olduğunuz e-posta adresi ve şifre ile giriş yapınız.  Kabul edilen öğrencilerimiz için öğrenci numaraları belirlenmiştir.

Kayıt hakkı kazanmış adaylar kayıt işlemlerini devam ettirmek için tıklayınız: 

Bu linkte şartlı kabul alabilmek adına ilk atmanız gereken adım harç ücretini ödemektir. Yurt dışında ikamet eden adaylar, harç ödemesini gerçekleştirdikten sonra kabul mektubu alabilir ve en yakın Türk Büyükelçiliği’ne veya Konsolosluğu’na başvurarak gerekli belgeleri sunmak şartıyla vize alabilirler.

Kayıt işlemleri 16-25 Eylül 2020 tarihleri arasında gerçekleşecektir.  Kayıt ve süreci hakkında herhangi bir soru veya yardım için tarafımıza bu linkten ulaşabilirsiniz.

https://intoffice.hitit.edu.tr/Iletisim.aspx


KAYIT İÇİN İSTENEN BELGELER

  1. Lise diplomasının aslı ile Türk liselerinden alınan diplomalara denk olduğunu gösteren ve T.C. Milli Eğitim Bakanlığı’ndan ya da ülkelerindeki TC Büyükelçiliği’nden alınabilecek “Denklik Belgesi”
  2. Not belgesinin aslı ve Türkçe’ye çevrilmiş onaylı örneği (Transkript belgesi)
  3. Sınav sonuç belgesinin aslı (Uluslararası sınavlara giren adaylardan)
  4. Resmi kimlik ya da pasaportun ibrazı
  5. Türkçe Dil Yeterlik belgesinin (Sınava girmişse) aslı
  6. 2 adet vesikalık fotoğraf

DOCUMENTS REQUIRED FOR REGISTRATION

  1. The original high school diploma and T.C. "Certificate of Equivalence" that can be obtained from the Ministry of National Education or the Turkish Embassy in their country.
  2. The original copy of the transcript and its certified copy translated into Turkish (Transcript)
  3. Original of the exam result document (from the candidates who took the international exams)
  4. Submission of official ID or passport
  5. Original copy of the Turkish Language Proficiency document (if there is any)
  6. 2 passport photos

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube