Yayınlanma Tarihi: 22 Şubat 2021 Pazartesi

Karadeniz Bölgesi Özelinde TÜBİTAK Bilgilendirme Sunumu Yapılacaktır

KTÜ TTM ve OMU TTO - 1702 Patent Tabanlı Teknoloji Transferi Destekleme Çağrısı ve 1707 Siparişe Dayalı Ar-Ge Projeleri için KOBİ Destekleme Çağrısı Bilgilendirme Etkinliği

Etkinlik Tarihi: 25 Şubat 2021

Etkinlik Saati: 14:00-16:00

Karadeniz Teknik Üniversitesi ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Ortaklığında Karadeniz Bölgesi Özelinde, TÜBİTAK TEYDEB'in katkılarıyla aşağıda belirtilen TÜBİTAK Ulusal Destek Programları online bilgilendirme etkinliği gerçekleştirilecektir.

1702 Patent Tabanlı Teknoloji Transferi Destekleme Çağrısı sunumu Sayın Esra YARDIMOĞLU, TÜBİTAK TEYDEB TEMEG Bil.Prog.Uzm.

1707 Siparişe Dayalı Ar-Ge Projeleri için KOBİ Destekleme Çağrısı sunumu Sayın Esma AVİL, TÜBİTAK TEYDEB Öncelikli Teknoloji Alanları Destekleme Grubu, Bil. Prog. Uzman Yrd. tarafından yapılacaktır.

Söz Konusu ulusal destek programları bölgedeki Sanayi Kuruluşları ve Ar-Ge Merkezilerinin yeni teknoloji edinmede önem arz etmektedir.

Katılım sağlayabilmeniz için,

Kayıt Formu: https://www.ktu.edu.tr/tto-kayit