Yayınlanma Tarihi: 03 Mart 2021 Çarşamba

TRT Yetenek İstihdam Programı

Yayıncılığın okulu TRT’nin yeni mezunlara ve iş hayatının başında olan gençlere yönelik istihdam programı TRT Yetenek 2021 için başvurular 29 Ocak-12 Mart 2021 tarihleri arasında, https://kariyer.trt.net.tr/yetenek/ internet adresi üzerinden çevrim içi şekilde gerçekleştirilebilmektedir.

TRT Yetenek, üniversitelerin lisans bölümlerinden 2021 yılında mezun olacak öğrencileri, 01.01.2018 tarihi itibarıyla lisans mezuniyeti elde edenleri ve medya sektöründe kariyer yapmayı hedefleyen yetenekli gençleri kapsamaktadır.

Toplamda 200 yetenekli genç, TRT’nin TV ve Radyo İçerik, TV ve Radyo Teknik Fonksiyonlar, Kurumsal Fonksiyonlar, Pazarlama Stratejisi, Dijital Strateji, Dijital İçerik ve Bilgi Teknolojileri olmak üzere 7 farklı çalışma alanında istihdam edilecektir.    Bu alanlarla ilgili detaylı bilgilere https://kariyer.trt.net.tr/yetenek/ internet adresi üzerinden erişilebilmektedir.

Adaylar,  başvurularını tamamladıktan sonra,  TRT Yetenek internet adresi üzerinde yer alan "Giriş" kısmından başvuru bilgilerine erişebilmekte ve sürecini çevrim içi şekilde takip edebilmektedir. Adaylar, her türlü soru için yetenek@trt.net.tr adresine e-posta atarak TRT İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı'na ulaşabilmektedir.



HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube