Yayınlanma Tarihi: 12 Mayıs 2021 Çarşamba

Rektörümüz Prof. Dr. Öztürk’ün Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

Hoşgörünün ve bereketin simgesi olan mübarek Ramazan ayını huzur içerisinde tamamlıyor olmanın ve Ramazan Bayramı’na erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

Bizler bu güzel bayram sevincini yaşarken ne yazık ki Filistin’de Mescid-i Aksa başta olmak üzere Kudüs'teki ibadethanelere ve Müslüman kardeşlerimize yönelik yapılan saldırılar, katledilen masum canlar, akıtılan kanlar ve zulüm bu özel günümüzü buruk ve hüzünlü geçirmemize neden olmaktadır.

Ülkece yine koronavirüs salgınının gölgesinde, sıla-i rahimden uzak ama geleceğe umutla baktığımız bir Ramazan Bayramı’nı daha idrak ediyoruz.

Sağlık personelimiz başta olmak üzere tüm kamu çalışanlarımızın fedakârca gayretleri ile hamdolsun Devletimiz, salgına karşı büyük bir mücadele vermektedir. Dünya çapında takdirle karşılanan salgınla mücadele süresince, Milletimizin feraset ve sabırla göstermiş olduğu dayanışma ruhu ise her türlü takdire şayandır.

Her şeye rağmen bayramlar, gönül ve yüreklerimizin bütünleştiği, kardeşliğin, dostluğun ve hoşgörünün pekiştiği günleridir. Bu bayramda da yanlarında olamadığımız büyüklerimiz ve sevdiklerimiz ile iletişim araçlarıyla görüşebilir, uzaktan da olsa mutluluğumuzu paylaşabiliriz. 

Bu vesileyle, öncelikle bizleri bir Bayrama daha kavuşturan Yüce Allah’a hamd eder, Üniversitemizin kıymetli öğretim elamanları, idari personeli ve öğrencileri ile kendilerinin değerli aileleri başta olmak üzere tüm halkımızın Ramazan Bayramı’nı en kalbi duygularla tebrik ederim.

Yüce Mevla’dan bu Bayramın Ülkemize, Milletimize ve Âlem-i İslâm’a sağlık, huzur ve barış getirmesini niyaz ederim.



    Prof. Dr. Ali Osman ÖZTÜRK
Rektör                


HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube