Yayınlanma Tarihi: 19 Temmuz 2021 Pazartesi

Rektörümüz Prof. Dr. Ali Osman Öztürk’ün Kurban Bayramı Mesajı

Dinimiz İslam’ın en özel günlerinden olan Kurban Bayramı, sahip olduğumuz nimetler için şükür ve bereket vesilesidir. Şüphesiz başta ailemizle ve dostlarımızla birlikte daha bir güzel yaşanan bayramlar, paylaşma, yardımlaşma ve dayanışma vakitleridir. Bayrama sağlık ve esenlik içinde bizleri ulaştıran Yüce Mevla’ya sonsuz şükürler olsun.

Bayramı idrak ederken, içinden geçtiğimiz hassas süreci de lütfen unutmayalım. Nice güzel günlerde bayramlara kavuşmak için tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Covid-19 salgınına karşı gereken tedbirleri bu vesileyle bir kez daha hatırlatmak isterim. Devletimizin imkanlarını seferber ederek milletimize sunduğu aşı imkanını değerlendirerek, sosyal mesafe ve maske kullanımına uyarak, bu zorlu süreci güçlenerek geride bırakacağımıza yürekten inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde geçirmeyi ümit ettiğimiz bayramın, birliğimizi, beraberliğimizi, dostluğumuz ve kardeşliğimizi pekiştirmesini diliyorum. Bu güzel günlerin, ülkemizin ve tüm insanlığın huzuruna ve barışına vesile olmasını temenni ediyorum.  Aziz Milletimizin, İslam Âleminin, akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimizin Kurban Bayramı mübarek olsun.


Prof. Dr. Ali Osman Öztürk

Rektör               

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube