Yayınlanma Tarihi: 06 Ekim 2022 Perşembe

“Hitit Üniversitesi Bana Engel Olma!” Projesi İçin Katılımcı Öğrenci Başvurusu

Üniversitemizin yürütücülüğünü yapmış olduğu Erasmus+ Gençlik Hareketliliği kapsamında “Don't Hinder Me!” (Bana Engel Olma!) projesinin 20-29 Ekim 2022 tarihleri arasında Çorum’da etkinlikleri gerçekleştirilecektir. Projede, Türkiye ve Avrupa’da engelli bireylere yönelik yapılan iyi uygulamaların tespit edilerek karşılıklı aktarılması planlanmaktadır. Proje etkinliklerinde Türkiye, İspanya, Litvanya, Bulgaristan, Hollanda, Fransa ve Romanya olmak üzere 7 farklı ülkeden katılımcılar yer alacaktır. Üniversitemizi temsilen 10 öğrencimizin projede katılımcı olarak bulunması planlanmaktadır. Projeye katılım sağlayan öğrencilerimize Youth Pass sertifikaları verilecektir. Projede katılımcı olarak yer almak isteyen öğrencilerimizin 17 Ekim 2022 tarihine kadar www.donthinderme.hitit.edu.tr internet adresindeki Katılımcı Formu’nu doldurmaları gerekmektedir.