Yayınlanma Tarihi: 23 Mart 2022 Çarşamba

Öğrencilerimize Erasmus+ Gençlik Hareketliliği Kapsamında Yurtdışı Fırsatı

Sevgili Öğrencilerimiz,

Erasmus+ Gençlik Hareketliliği kapsamında 8 farklı ülkenin (Türkiye, Yunanistan, İtalya, Bulgaristan, Fas, Romanya, Arnavutluk ve Estonya) yer aldığı KA153 tipi projenin etkinlikleri 18-28 Nisan 2022 tarihleri arasında  Atina/Yunanistan’da gerçekleştirilecektir. Bu kapsamda, Üniversitemizi temsil etmek üzere 2 öğrencimizin (ön lisans, lisans, lisansüstü fark etmeksizin) masrafları proje bütçesinden karşılanmak üzere katılım sağlaması planlanmaktadır.

Öğrencilerin seçiminde TÜBİTAK 2209 A-B  projelerinde görev almasına ve İngilizce konuşma seviyesine göre öncelik verilecektir. Son başvuru tarihi 27.03.2022  olup projeye katılmak isteyen öğrencilerimizin Teknoloji Transfer Ofisi internet sitesindeki (www.tto.hitit.edu.tr) “Erasmus+ Kayıt” sekmesinden veya buraya tıklayarak kayıt yaptırması gerekmektedir. Sorularınız için tto@hitit.edu.tr  e-posta adresi veya 0364 219 28 77 numaralı telefon üzerinden iletişim kurabilirsiniz.

Hitit Üniversitesi

Teknoloji Transfer Ofisi