Yayınlanma Tarihi: 08 Temmuz 2022 Cuma

Rektörümüz Prof. Dr. Ali Osman Öztürk’ün Kurban Bayramı Mesajı

Yüce Allah’a teslimiyetimizi ifade eden, birlik ve beraberliğimize vesile olan, paylaşmanın hazzı idrak ettiğimiz bir Bayramı daha hep birlikte karşılamanın mutluluğu içindeyiz. İslam aleminin en özel günlerinden biri olan Kurban Bayramı’na sağlık ve esenlik içinde bizleri ulaştıran Yüce Mevla’ya sonsuz şükürler olsun.

Yüzyıllardır inancımızın temelini oluşturan, manevi iklimiyle ferahlığa kavuştuğumuz Bayramlarımız, paylaşma, yardımlaşma ve dayanışma vakitleridir. Şüphesiz, İslamiyet’in en özel günlerinden biri olan Kurban Bayramı da bizler için ayrı bir şükür ve bereket vesilesidir. İnanıyorum ki; bu bayramda da inancımızın güzelliğine dair ne varsa hep birlikte yaşayacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle; sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde geçirmeyi ümit ettiğimiz bayramın, birliğimizi, beraberliğimizi, dostluğumuz ve kardeşliğimizi pekiştirmesini diliyorum. Bu güzel günlerin, ülkemizin ve tüm insanlığın huzuruna ve barışına vesile olmasını temenni ediyorum.  Aziz Milletimizin, İslam Âleminin, akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimizin Kurban Bayramı mübarek olsun.


Prof. Dr. Ali Osman ÖZTÜRK

Rektör

HIZLI ERİŞİM

Instagram Twitter Facebook Youtube