2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Lisansüstü Eğitim Sınav Sonuçları Açıklandı

15 Eylül 2022 tarihinde Enstitümüz Ana Bilim Dallarında yapılmış olan Bilimsel Değerlendirme ve/veya Mülakat Sınavları değerlendirilmiş ve sonuçlar başvuru guruplarına göre aşağıda yer almaktadır. Kesin kayıtlar 19 Eylül 2022 tarihinde yapılacak olup, kesin kayıt için hak kazanan öğrenci adayları, öğrenci başvuru kayıt formunu doldurup imzalayarak ekleri ile birlikte Enstitü Müdürlüğü'ne şahsen veya noter vekaleti ile kayıtlarını yaptırmaya gelenler vasıtasıyla teslim etmeleri gerekmektedir.

Üniversitemiz ve Enstitümüze gösterdikleri ilgiden dolayı tüm adaylarımıza teşekkür eder, kesin kayıt hakkı kazanan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Önemli Hatırlatma: Kesin kayıt sürecinde sorun yaşayan öğrencilerin Enstitü Öğrenci İşleri ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Tel : 0364 219 4051 - 4057-4058-4059-4060

E-Posta: lee@hitit.edu.tr

Formlar ve Belgeler:

2. Başvuru Grupları (Dr-Tezli-Tezsiz)

3. Başvuru Grupları (Dr-Tezli-Tezsiz)

4. Başvuru Grupları (Dr-Tezli-Tezsiz)

5. Başvuru Grupları (Dr-Tezli-Tezsiz)

6. Başvuru Grupları (Dr-Tezli-Tezsiz)

7. Başvuru Grupları (Dr-Tezli-Tezsiz)

Doktora Kesin Kayıt Başvuru Formu

Tezli Yüksek Lisans Kesin Kayıt Başvuru Formu