4/B Sözleşmeli Personel 7. Yedek Aday Çağrı Duyurusu

01.08.2022 tarihli ve 31910 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan sözleşmeli personel (657 4/B) alım ilanımızda belirtilen kadrolara başvuran adaylardan, yedek olarak hak kazananların listeleri 02.01.2023 tarihinde Üniversitemiz web sayfasında yayınlanarak, yedek adayların başvuru süresinin 20.01.2023 tarihi mesai bitimi itibariyle sona erdiği bildirilmiştir.

Verilen süre içerisinde müracaat etmeyen yedek adayların yerine aşağıdaki listelerde isimleri yazılı yedek adayların istenen belgeler ile birlikte en geç 10.02.2023 tarihi mesai bitimine (saat 17:30’a) kadar Rektörlük Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.

Belirtilen süre içinde müracaat etmeyen yedek adaylar hakkından feragat etmiş sayılacaktır.

Başvuru işlemlerini süresinde yapmış olan adayların arşiv araştırması tamamlandıktan sonra atamaları yapılacaktır.

Bu ilan tebliğ mahiyetinde olup ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Destek Personeli (Temizlik Hiz/Merkez) 7. Yedek Liste için tıklayınız.

Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Merkez) 7. Yedek Liste İçin Tıklayınız.

Teslim Edilmesi Gereken Belgeler

- 4 Adet Vesikalık Fotoğraf

- Nüfus Cüzdanı Aslı ve Fotokopisi

- Diploma veya Mezuniyet Belgesi (Aslı ya da yeni tarihli barkotlu e-devlet çıktısı)

- 2020 KPSS Sonuç Belgesi (e-devlet üzerinden yeni tarihli barkotlu e-devlet çıktısı)

- Adli Sicil Kaydı ( e-devlet üzerinden yeni tarihli barkotlu e-devlet çıktısı)

- Askerlik Durum Belgesi (Erkek adaylar için Askerlik Şubesinden veya e-devlet üzerinden yeni tarihli barkotlu e-devlet çıktısı.)

- Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği

- Yerleşim Yeri Belgesi (e-devlet üzerinden yeni tarihli barkotlu e-devlet çıktısı.)

-Tam teşekküllü devlet hastanelerinden alınacak sağlık raporu (Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut engelinin ve akıl hastalığının bulunmadığı belirtilmelidir. Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonuna başvuran adayların sağlık raporunda boy ve kilo bilgisinin de bulunması gerekmekte olup, boy ve kilo bilgisi olmayan sağlık raporları kabul edilmeyecek ve adayın yerleştirme işlemi geçersiz sayılacaktır.)

- Özel Güvenlik Görevlisi Kimlik Kartının Aslı ve Fotokopisi (Koruma ve Güvenlik Görevlisi için)

İletişim Adresi: Hitit Üniversitesi Rektörlüğü Kuzey Kampüsü Personel Dairesi Başkanlığı Çevre Yolu Bulvarı 19030  Merkez/ÇORUM

Tel: 0364 219 2093 / 219 2100

Instagram Twitter Facebook Youtube
Tercih İle İlgili Sorunuz mu var?
Birim Yöneticilerimiz İle Görüşün
Uluslararası Ofis