Yayınlanma Tarihi: 13 Ekim 2023 Cuma

Öğrencilerimiz için “Kültürler Hattuşa’da Buluşuyor” Projesi Katılım Çağrısı

Üniversitemizin Erasmus+ Gençlik Hareketliliği kapsamında yürütücülüğünü yaptığı “Kültürler Hattuşa’da Buluşuyor” projesinin etkinlikleri 25 Ekim-2 Kasım 2023 tarihleri arasında Çorum’da gerçekleştirilecektir. Proje kapsamında gençlerde kültürel mirasın korunması konusunda farkındalık yaratarak kültürel ve sosyal bağların güçlendirilmesi hedeflenmektedir. Proje etkinliklerinde Türkiye, İspanya, İtalya, Macaristan, Kuzey Makedonya, Yunanistan ve Estonya olmak üzere 7 farklı ülkeden katılımcılar yer alacaktır. Üniversitemizi temsilen 9 öğrencimizin proje faaliyetlerine katılması planlanmaktadır.

Projeye katılan öğrencilerimize Youth Pass sertifikaları verilecektir. Projede katılımcı olarak yer almak isteyen öğrencilerimizin 16 Ekim 2023 tarihine kadar Katılımcı Forumu’nu (https://forms.gle/rQdXpeKHpAFb8yEQ7) doldurarak başvuru yapmaları gerekmektedir.