Yayınlanma Tarihi: 09 Ekim 2023 Pazartesi

Teorik ve Uygulamalı Termal Analiz Kursu

Hitit Üniversitesi Bilimsel Teknik Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından TÜBİTAK-BİDEB 2237 Bilimsel Eğitim Etkinliklerini Destekleme Programı kapsamında ''Teorik ve Uygulamalı Termal Analiz Kursu'' eğitimi verilecektir.

Kursa katılmak için son başvuru tarihi 15 Ekim 2023 olarak belirlenmiştir.

Kursa katılım koşulları:

Tekstil, gıda, ziraat, malzeme, kimya ve biyomedikal gibi üniversitelerin mühendislik fakültesine bağlı bölümleri, adli bilimler ile temel bilimlerde (kimya, biyokimya ve biyoloji) eğitim alan veya almış yüksek lisans ve doktora öğrencileri/mezunları,

Daha önce TÜBİTAK tarafından desteklenen herhangi bir termal analiz alanında kursa  katılmamış olmak,

Katılımcıların en az %20’si Hitit Üniversitesinden, kalan % 80 kısmı diğer farklı üniversitelerimizin farklı disiplinlerinden olacak şekildedir.

Başvuru formu için tıklayınız.