Yayınlanma Tarihi: 09 Ekim 2023 Pazartesi

Uygulamalı Spektroskopik Element Analiz Eğitimi

Hitit Üniversitesi Bilimsel Teknik Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından TÜBİTAK 2237 - A kapsamında "Uygulamalı Spektroskopik Element Analiz Eğitimi" düzenlenecektir.

Eğitime lisansüstü öğrenciler ve araştırmacılar (Üniversite ya da Ar-Ge Kuruluşlarında çalışan kişiler) katılabilecektir. Katılımcı seçiminde başarı kriteri olarak adayın çalışma konusu ve katılım amacı dikkate alınacaktır. Akademik beklenti ile başvuru yapan adaylara öncelik verilecektir. Bu nedenle, başvuru formunda bu konuların mutlaka belirtilmesi beklenmektedir. Daha önce benzeri eğitim almış adayların başvurusu kabul edilmeyecektir. Ayrıca TÜBİTAK 2237 eğitim destekleme programlarından daha önce faydalanmamış adaylara öncelik verilecektir. Seçim yapılırken cinsiyet eşitliğine dikkat edilecektir.

Başvurular  https://aas.hitit.edu.tr/tr  adresinden yapılacak olup 27 Ekim 2023 tarihinde sona erecektir.

Kontenjan 20 kişiyle sınırlıdır.

Başvuru formu için tıklayınız.