Yayınlanma Tarihi: 13 Şubat 2023 Pazartesi

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Kayıt Yenileme ve Ders Kayıtları 20 Şubat 2023 Tarihine Kadar Uzatılmıştır

Sevgili Öğrencilerimiz;

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar dönemi; Önlisans, Lisans (Tıp Fakültesi hariç), Lisansüstü ve Yabancı Diller Yüksekokulu’nda ders kayıtları, Ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle, Üniversitemiz Yönetiminin almış olduğu karar gereği 20 Şubat 2023 tarihine kadar uzatılmıştır.

Ders kaydı ve kayıt yenileme işlemlerinizi ubys.hitit.edu.tr adresinden kullanıcı adınız ve şifreniz ile UBYS Sistemi'ne giriş yaparak çevrim içi (online) olarak yapabilirsiniz.

Öğrenim ücreti/katkı payı ödeme işlemleri ise ders kayıtlanma süresi içerisinde Halk Bank İnternet Bankacılığı ve ATM’lerden “Eğitim Ödemeleri” sekmesi üzerinden veya banka şubeleri aracılığıyla gerçekleştirilebilir.